Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 2° C met windkracht 3

Corona Maatregelen WVO

coronavirus

Beste leden,

Als bestuur krijgen we veel vragen over wat wel en wat niet mag in onze haven.

De richtlijn uitgevaardigd door het RIVM, zoals aangegeven in een eerder schrijven blijven we als vereniging volgen. E.e.a. betekent dat we als vereniging samenkomsten in ieder geval tot 6 april annuleren en dat ons clubhuis op slot blijft. Dit betekent dus GEEN zelfwerkzaamheid zoals u gewend bent. Dit zal zeker consequenties hebben voor het onderhoud aan haven en clubhuis.

Klussen aan uw eigen boot mag in principe wel, MITS u afstand bewaart en de richtlijnen volgt.  Als gouden regel blijft gelden dat als je verkouden bent of verhoging hebt, je thuis dient te blijven! In dit kader verwijzen we ook naar bijgaand persbericht met een dringende oproep van onder andere de burgemeester van Westvoorne.

Naast de richtlijnen uitgevaardigd door het RIVM en de Gemeente Westvoorne heeft ook het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond een aantal richtlijnen / adviezen uitgegeven aan hun leden. Een aantal van deze adviezen staat hieronder beschreven.

De datum voor het te water laten van onze boten nadert met rasse schreden. Als bestuur staan we in nauw contact met de firma Steenhoven en wachten we de richtlijnen van de overheid af.

We realiseren ons dat al deze regels ons erg beperken in ons doen en laten en de planning van een hoop zaken in de war brengt, maar op dit moment staat de gezondheid en het beperken van besmettingsgevaar voorop.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur WVO.

Update Corona Maatregelen WVO 30 maart

persbericht-kom-niet-naar-de-camping-vakantiepark-of-jachthaven.pdf

Nieuwsoverzicht


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.


PZP

zondag 10 mei 2020

 
Vervolgdata
zondag 7 juni 2020, zondag 28 juni 2020, zondag 6 september 2020
Tijd
10:00 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 10 februari 2020 t/m zondag 6 september 2020
Locatie
W.V.Oostvoorne
Leeftijd
minimaal 10, maximaal 19 jaar
 

‘’Na een succesvol eerste jaar van het plezierzeilplan (PZP), willen we het dit jaar een vervolg geven. Voor aankomend seizoen zijn er 4 dagen gepland om lekker het water op te gaan:

 

10 mei, 7 Juni, 28 Juni, 6 September

 

Helaas kunnen we het jeugdzeilplan niet meer voortzetten zoals voorgaande jaren, dit is dus geen echte zeilles maar wij zijn er zeker van dat dit voor de kinderen die al goed zelfstandig kunnen zeilen een tof alternatief is. Onder begeleiding zullen we onder andere leuke tochtjes gaan maken naar Brielle, en zeilen met een BBQ op een van de eilanden. 

 

De kosten voor het Jeugdzeilplan zijn 45 euro, waar al het eten en drinken inbegrepen zit. Voor meer informatie of vragen kan je Tim den Hoedt bereiken op 06-37287642 of stuur een mailtje naar pzj.[antispam].@wvoostvoorne.nl.

 

 

Inschrijven

Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe