Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking en 17° C met windkracht 4

Onze jachthaven is tot nader order gesloten voor passanten zonder eigen sanitair en vuilwatertank.

Update Corona Maatregelen WVO 8 Mei

Datum: 08 mei 2020  -  Auteur: Johan Dekker
      Allen, Update Corona maatregelen 8 Mei   Na een periode van noodzakelijke en soms strenge regels gaan we gelukkig nu naar een verruiming van alle geldende Corona verordeningen.   De komende periode wordt wel een heel belangrijke periode omdat de vrijheden die we nu krijgen ons uitdagen om de teugels wat extra te laten vieren met alle gevolgen van dien. Van het allergrootste belang is dat de 1,5 meter regel nog steeds van kracht blijft en dat iedereen bij ziekteverschijnselen nog steeds thuis dient te blijven.   Vanaf zaterdag 9 mei mag u, als gezin, weer in de haven overnachten op uw boot, mits die van eigen sanitaire voorzieningen zijn voorzien. Houd er wel rekening mee dat toiletwater niet geloosd mag worden op het Brielse Meer en dat alleen op boten met een vuilwatertank overnacht mag worden. De sanitaire ruimtes in het clubhuis en de mobiele sanitaire ruimte op het terrein blijven op slot.   Vanaf woensdag 1 juli mogen zonder tegenbericht de sanitaire ruimtes op de haven weer open.   Vanaf zaterdag 5 september zal het clubhuis waarschijnlijk weer open gaan. De roosters voor de bardiensten zullen tijdig bekend gemaakt worden.   Het is aan ons allen goed met deze versoepelingen om te gaan!   Een groot aantal van onze leden heeft de afgelopen maanden de haven niet bezocht en staat te popelen nu de boot vaarklaar te maken en daar waar nodig nog wat extra onderhoud te geven en misschien een nieuw kwastje verf.   Als bestuur zien we graag ... Lees meer


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.Update Corona Maatregelen WVO 8 Mei

Geplaatst op 08-05-2020  -  Categorie: WVO  -  Auteur: Johan Dekker

 Logo WVO

 

 

Allen,

Update Corona maatregelen 8 Mei

 

Na een periode van noodzakelijke en soms strenge regels gaan we gelukkig nu naar een verruiming van alle geldende Corona verordeningen.

 

De komende periode wordt wel een heel belangrijke periode omdat de vrijheden die we nu krijgen ons uitdagen om de teugels wat extra te laten vieren met alle gevolgen van dien. Van het allergrootste belang is dat de 1,5 meter regel nog steeds van kracht blijft en dat iedereen bij ziekteverschijnselen nog steeds thuis dient te blijven.

 

Vanaf zaterdag 9 mei mag u, als gezin, weer in de haven overnachten op uw boot, mits die van eigen sanitaire voorzieningen zijn voorzien. Houd er wel rekening mee dat toiletwater niet geloosd mag worden op het Brielse Meer en dat alleen op boten met een vuilwatertank overnacht mag worden. De sanitaire ruimtes in het clubhuis en de mobiele sanitaire ruimte op het terrein blijven op slot.

 

Vanaf woensdag 1 juli mogen zonder tegenbericht de sanitaire ruimtes op de haven weer open.

 

Vanaf zaterdag 5 september zal het clubhuis waarschijnlijk weer open gaan. De roosters voor de bardiensten zullen tijdig bekend gemaakt worden.

 

Het is aan ons allen goed met deze versoepelingen om te gaan!

 

Een groot aantal van onze leden heeft de afgelopen maanden de haven niet bezocht en staat te popelen nu de boot vaarklaar te maken en daar waar nodig nog wat extra onderhoud te geven en misschien een nieuw kwastje verf.

 

Als bestuur zien we graag goed onderhouden boten in de haven, maar bepaalde werkzaamheden vragen extra aandacht en goede omgangsvormen met onze buren. Ooit heeft u bij de kennismaking met het bestuur een aantal reglementen gekregen met daarin een aantal afspraken. Leest u deze nog eens aandachtig door!

 

Een korte samenvatting van een aantal belangrijke regels:

 

Toegang tot het terrein: auto’s dienen geparkeerd te worden op de parkeerplaats nabij het clubhuis, NIET voorbij de slagboom. Fietsen op de voetpaden is verboden.

 

Onderhoud:  de eigenaar is verantwoordelijk voor het opvangen c.q. afvoeren van vrijkomend afval en/of  afvalwater. Dit geldt zowel bij werkzaamheden op de wal als op het water. Dat betekent onder meer dat er uitsluitend geschuurd mag worden als de schuurstof wordt afgezogen.

 

Gebruik elektriciteit:  bij het verlaten van de haven dient de stekker uit het aansluitpunt te worden verwijderd.

 

Verboden: op het haventerrein mag geen onderhoudswerk of reparaties worden verricht waarbij hinderlijk geluid of andere overlast wordt veroorzaakt.

Honden, katten of andere huisdieren dienen aangelijnd te zijn.

 

Houd u deze en de overige, hier niet benoemde reglementen goed in acht!   

We rekenen op u!

 

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur

 

 


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe