Locatie Clubhuis: 
Brielse Meeroever 2, 
3233 XL Oostvoorne
Postadres: 
Postbus 318, 3233 ZG Oostvoorne

Telefoon Clubhuis:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Zwaar bewolkt en 3° C met windkracht 3

Corona Maatregelen WVO

coronavirus

Beste leden,

Als bestuur krijgen we veel vragen over wat wel en wat niet mag in onze haven.

De richtlijn uitgevaardigd door het RIVM, zoals aangegeven in een eerder schrijven blijven we als vereniging volgen. E.e.a. betekent dat we als vereniging samenkomsten in ieder geval tot 6 april annuleren en dat ons clubhuis op slot blijft. Dit betekent dus GEEN zelfwerkzaamheid zoals u gewend bent. Dit zal zeker consequenties hebben voor het onderhoud aan haven en clubhuis.

Klussen aan uw eigen boot mag in principe wel, MITS u afstand bewaart en de richtlijnen volgt.  Als gouden regel blijft gelden dat als je verkouden bent of verhoging hebt, je thuis dient te blijven! In dit kader verwijzen we ook naar bijgaand persbericht met een dringende oproep van onder andere de burgemeester van Westvoorne.

Naast de richtlijnen uitgevaardigd door het RIVM en de Gemeente Westvoorne heeft ook het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond een aantal richtlijnen / adviezen uitgegeven aan hun leden. Een aantal van deze adviezen staat hieronder beschreven.

De datum voor het te water laten van onze boten nadert met rasse schreden. Als bestuur staan we in nauw contact met de firma Steenhoven en wachten we de richtlijnen van de overheid af.

We realiseren ons dat al deze regels ons erg beperken in ons doen en laten en de planning van een hoop zaken in de war brengt, maar op dit moment staat de gezondheid en het beperken van besmettingsgevaar voorop.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur WVO.

Update Corona Maatregelen WVO 30 maart

persbericht-kom-niet-naar-de-camping-vakantiepark-of-jachthaven.pdf

Nieuwsoverzicht


SponsorKliks, gratis sponsoren!

WVO Sponsoren

Doe voortaan je online aankopen via onderstaande link bij de bekende web winkels zoals bol.com, Coolblue maar ook thuisbezorgd. Als je dit doet dat zal de WVO worden gesponsord. Het kost je niets extra's maar je sponsort wel direct de WVO.M. de Groot

Geplaatst op 19-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Michel en Jeroen

 Logo WVO

 

 

Allen,

 

Toertocht Dordt in Stoom

Beste leden,

 

Zoals jullie allen hopelijk weten organiseren Jeroen en ik op eigen iniatief ook dit jaar een aantal toertochten naar het Haringvliet maar ook één op verzoek naar Dordt in Stoom.

 

De eerste tochten in 2019 naar het Haringvliet waren een succes en we hopen dan dat ook dit jaar er weer wat meer schepen c.q gezeligheid gaat aansluiten.

 

Nu de Dordt in Stoom al snel in zicht komen is het voor ons tijd om de ligplaatsen te gaan reserveren te Dordrecht.

 

Dus kijk nog even op de site wanneer we gaan en schrijf je nog snel even in als je mee wil.

Einde van aankomende week, lees 29 februari zal er worden gereserveerd.

 

zie: Dordt in Stoom

Inschijven kan hier: Klik hier

 

Met vriendelijke groeten,

 

Michel

06-46130458


Sponsors


binnen-ii-davecokaft-wibe